Oppas Oppas

De oppasdienst zit in de Goede Herderkerk beneden onder de Kastanjezaal.
De kinderen van nul tot vier jaar kunnen hier tijdens de kerkdienst worden opgevangen, zodat papa en/of mama naar de kerkdienst kunnen gaan.
Er is een groepje gemeenteleden –van jong tot oud – die per toerbeurt in tweetallen oppasdienst draaien.
Natuurlijk is er in de oppasruimte speelgoed aanwezig en een verschoontafel.
Aan het einde van de dienst kunnen de ouders die dit willen, de kinderen ophalen, zodat de kinderen ook een klein stukje van de dienst mee kunnen beleven.
Wekelijks zijn er twee mensen die oppasdienst draaien. Om deze mensen niet te vaak in te hoeven schakelen, en er ook wel eens mensen afhaken, blijven we zoeken naar mensen die het leuk vinden om af en toe eens op te passen (momenteel éénmaal per twee maanden)
Dus.....lijkt het je wat, neem contact op met Ada via het contactformulier

Ada Bluemink
telefoonnummer: (010) 4610960