Regenboogvlag bij de Goede Herderkerk

Het moderamen van de Protestantse wijkgemeente Schiebroek heeft besloten gedurende een korte periode een zg. regenboogvlag te hijsen. Die vlag is uitgegroeid tot een acceptatieteken voor de LHBTI- gemeenschap.
Op deze wijze wil de wijkgemeente kenbaar maken dat we afstand nemen van de “Nashville-verklaring”.

In onze wijkgemeente is en blijft ruimte voor ieder om zich uit te spreken en gehoord te worden. Wij spreken geen waardeoordeel uit over geaardheid noch over huwelijk en andere levensverbintenissen.

De regenboogvlag is besteld en zal naar verwachting donderdag a.s. gehesen worden en daar blijven hangen tot en met vrijdag 18 januari 2019. Dan maakt de regenboogvlag plaats voor de vlag van de actie Kerkbalans 2019.

FaceBook FaceBook

De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken: