Concertserie Iddo van der Giessen

Zaterdagmiddag 29 september 2018 om 15 uur is er weer een orgelconcert.

Dit keer speelt Iddo van der Giessen samen met Dirk-Jan Versluis in quarte mains et quarte pieds & en dialoque en deux orgues.

lees meer ยป

Wijkbrief Wijkbrief

In augustus is de eerste wijkbrief verschenen. Deze wijkbrief geeft een kort overzicht van de acitiviteiten in het najaar van 2018. Daarnaast is ook wat algemene informatie te lezen.
De wijkbrief wordt bezorgd bij alle adressen van bij ons ingeschreven gemeenteleden.

U kunt de wijkbrief hier lezen.

Uitnodiging Samen aan Tafel Uitnodiging Samen aan Tafel

Dit jaar beginnen we al in september met Samen aan Tafel!  Het recept is u bekend: om 17.30u vangen we aan in de Kastanjezaal  met een aperitief. Daarna volgt een driegangenmaaltijd.  De eerste maaltijd van dit jaar zal zijn op woensdag 26 september, en op 24 oktober en 28 november hopen wij u ook bij een smakelijke maaltijd te kunnen ontmoeten. Aanmelden graag per keer tot uiterlijk de maandagavond voor het etentje bij Nel van Dijk-Drost, tel. 4183559.of e-mail: . Voor de eerste maaltijd is dat maandagavond 24 september. Afhankelijk van de belangstelling en al dan niet volle agenda’s komt er wel of niet in december een maaltijd van Samen aan Tafel. In  de volgende nieuwsbrief zullen wij u daarover berichten. In die nieuwsbrief en het decembernummer van Onderweg zullen wij ook de data voor januari/ juni volgend jaar vermelden. Wij hopen het komend seizoen weer vele bekende en  nieuwe gezichten te mogen begroeten!
Namens het kookteam,
Geertje van Dijk en Marijke van Seventer

FaceBook FaceBook

De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Kerken in de wereld Kerken in de wereld

Enige tijd terug is aan u gevraagd foto's in te zenden van kerken waar u was tijdens uw vakantie. Als het kan met een leuke of interessante wetenswaardigheid over deze kerk en zo maken we een mooi overzicht van allerlei kerken in grote diversiteit.

Inmiddels zijn de eerste foto's binnen en zo is het spreekwoordelijke hek van de dam.

Klik hier om naar de pagina te gaan

U kunt uw inzendingen sturen aan:
of naar
Goede Herderkerk, Kastanjeplein 28, 3053 CD Rotterdam
Graag met vermelding: Kerken in de wereld!