PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
MUSICAL JONA - BEZOEK DE VOORSTELLING

MUSICAL JONA - BEZOEK DE VOORSTELLING
Op zaterdag 7 maart studeren kinderen van de gezamenlijke kerken van de Protestantse gemeente Rotterdam Noordrand, samen met veel vriendjes en vriendinnetjes in 1 dag een musical in. Zij worden daarin begeleid door professionele spelers van De Vliegende Speeldoos.
Deze musical heet Jona en gaat – je raadt het al - over een man en een walvis. Over nieuwe kansen en vergeven: Geef elkaar je hand!

Kom je ook kijken en genieten? De voorstelling (in de Goede Herderkerk) begint om 19.00 uur en duurt tot 20.15 uur. Toegang voor iederen die ouder is dan 4 jaar. Kaarten kosten € 3,00 per stuk. Vooraf via deze link of 's avonds aan de zaal.
 
Paaskaars voor thuis Paaskaars voor thuis
Ook dit jaar is het mogelijk een paaskaars voor thuis aan te schaffen. Er is keuze uit verschillende motieven en diverse maten.
Bestellen en betalen via onze kerkwinkel of kerkgeldapp. Afhalen -na bericht-  in de Goede Herderkerk
 
FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Tekst
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.