algemeen algemeen

De Kinderkerk

In de Goede Herderkerk kennen wij de kinderkerk voor de kinderen in de basisschoolleeftijd.
We hebben twee groepen; de A-groep: dat zijn de kinderen van circa 4-8 jaar en de B groep zijn de kinderen van 8-12 jaar oud.
De kinderen gaan met hun ouders bij aanvang van de kerkdienst in de kerk zitten.
Tijdens de dienst - na de opening van het Woord - is er een kindergesprek waarbij alle kinderen worden uitgenodigd voorin de kerk te komen zitten.

lees meer ยป

Adventsproject 2008

Advent en 40 dagen projecten

In de adventsperiode en de 6 weken voor Pasen werken wij met de kinderen in de kinderkerk aan een project. Dat doen wij beneden maar ook in de diensten krijgt het project gaande de weken vorm en wordt de gemeente erbij betrokken.